Gepaste trots

Vandaag vertelde een coachee weer vol trots dat ze is aangenomen voor die leuke baan. Hoe anders was het nog geen jaar geleden. Weinig energie, onzeker, veel zorgen en vragen over hoe het nu verder moest.

De laatste weken gebeurt het geregeld dat ik deze zin heb gehoord van mijn coachees. Soms vragen de coachees zich ook af, hoe kan dat nu, dat juist ik die baan heb gekregen met mijn leeftijd, met mijn beperkingen of juist in die richting waar nog niet zo veel ervaring is. En dat ook nog in corona-tijd. Toch hebben ze dat helemaal zelf gedaan.

Door aan de slag te gaan met concrete opdrachten, daadwerkelijk in beweging te komen door te doen. In kleine stappen die uiteindelijk een groots resultaat opleveren. Weten wat je nodig hebt om goed te kunnen presteren, daarnaar te handelen en daar voor uit durven komen. Erachter komen waar je goed in bent en wat je persoonlijke toegevoegde waarde is. Dat leren en ervaren coachees in mijn trajecten.

Als coach heb ik respect voor alle stappen die mijn coachees zetten. De moed die daar voor nodig is, te zien hoe gaandeweg iemand sterker wordt, zelfverzekerder, hoe de energie weer terug komt en uiteindelijk als kers op de taart die baan.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen toegevoegde waarde heeft en dat op de arbeidsmarkt kan inzetten! Ik help je graag dat te ontdekken.

Meer weten? Bel of mail Monique Sturre: 06 53830885 / carrierevita@xs4all.nl

 

 

 

 

 

foto: Michiel van Geloven 

 

 

 

carrierevita@xs4all.nl

 

 

laatst gewijzigd op 12 augustus 2020